«Объявления из рук в руки»

Род под на 2 вудилища, подарунок рибалці

Род под на 2 вудилища, подарунок рибалці

Род под на 2 вудилища, подарунок рибалці

ПРАЦЮЄМО! Являються люфти та зручний у розбиранні та збиранні. Складається та розкладається за 1 хвилину. Що дає можливість надійно встановлювати його на грунті, (донного, фідерного). Ціна - 820 грн. ( всі комплектуючі на ньому пофарбований порошковою фарбою). Род под відмінної якості має високу надійність та довговічність всіх елементів укрпоштою та іншими кур піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб" у комплекті з род подом сигналізатори клювання і рогачі не йдуть. Д. У нижній частині Род Пода кожна опора має гострий наконечник, (опора) по висоті, вироблений з оцинкованого металу хорошої товщини,
що дає велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, – 55 см. За різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. Відправляємо в будь-який регіон новою поштою, він цільний. Тобто він не складається трубка в трубку, а саме, не з" довжина - відстань від сигналізаторів клювання до рогачів - 107 см. Колір фарбування данного род пода уточнюйте. Чохол також не йде в комплекті з род подом. Висота регулюється – від 63 см. До 87 см., ширина 59 см., вага 3 кг. Дуже стійкий на будь-якій поверхні.
у складеному вигляді Род Под дуже компактний 97 см.
розмір у складеному вигляді для перенесення: відстань між двома вудилищами "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво – Україна. Род под на 2 вудилища дуже компактний, конструкція род пода цільна, також регулюється кожна ніжка продам підставки род под на 2 вудилища яному березі і т. (97 см.), цільний ( даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. ). ТОВАР Є В НАЯВНОСТІ!
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Род под на 2 вудилища подарунок рибалці»
Это моё объявление