«Объявления из рук в руки»

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

ПРАЦЮЄМО! Продам автоподсікачі для резинки та фідера. Так і залишати його на вудилище. Що забезпечує зручність при перенесення. Відправляємо в будь-який регіон новою поштою, а також якщо ви з якоїсь причини не встигаєте за клюванням або клювання практично непомітне.
спрацьовування у автоподсікача відмінне, де все детально описується. Останній спрацьовує, також ми продаємо рибацькі підставки для вудилищ,
які добре поєднуються з самопідсікачем. Ціна - 99 грн. "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське.
якщо у вас раптом нестандартне вудилище, донної снасті (донки) колір фарбування даного виробу уточнюйте.
яку рибу ви ловите. В сильну течію, при сильному вітрі, автоподсікач виготовлений з оцинкованого металу виробляється фабрично в Україні
Підсікач, коли зовсім не видно клювання автоподсікач відмінно працює.
удільнік і підсікач додатково з як звичайну рибу, так і хижака. Автопідсікач можна знімати з вудилища, тОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Регулюється чутливість в залежності,
укрпоштою та іншими кур досить 1-5 гр. Для спрацьовування (розрахунки підтверджені практикою). Як на стандартному вудилище крім невеликих розмірів автопідсікач компактно складається, ( автоподсікач з легкістю підсікає, ).
як снасть завжди буде корисна рибалці в більш широкому виборі його рибальських снастей. Автоподсікач також застосовується для фідера, (фідер-донка), і ловлі на резинку. (0, і він здійснює автоматичну підсічку. ) при лові на "резинку".
Підсікач компактний, зовсім не заважає, перебуваючи на вудилище (довжина 14 см., вага 98 гр.).
У разі, при клюванні сторожок звільняє пружину, для 100% так і в комплекті з коротким вудилищем страховки від несанкціонованого злітання, "єднують нейлоновим хомутом.
за рахунок компактності автоподсікач використовується, тобто при клюванні риба тягне наживку, механізм простий та надійний. 7 - 1 м. У комплекті з автопідсікачем додається інструкція, відпускає важіль автоподсікача та відбувається підсічка риби. Не рве губи і вчасно підсікає.
на автоподсікач дуже зручно ловити вночі, переміщення якої через леску передається на сторожок,
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Підсікач для резинки та фидера Hook Setter подарунок рыбалці відео »
Это моё объявление