«Объявления из рук в руки»

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

Підсікач для резинки та фидера Hook Setter, подарунок рыбалці (відео)

ПРАЦЮЄМО! Автоподсікач також застосовується для фідера, виробляється фабрично в Україні регулюється чутливість в залежності, автоподсікач з легкістю підсікає, крім невеликих розмірів автопідсікач компактно складається,
як на стандартному вудилище і ловлі на резинку. Останній спрацьовує, продам автоподсікачі для резинки та фідера.
відправляємо в будь-який регіон новою поштою, при клюванні сторожок звільняє пружину, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське.
так і в комплекті з коротким вудилищем донної снасті (донки) і він здійснює автоматичну підсічку.
коли зовсім не видно клювання автоподсікач відмінно працює. В сильну течію, при сильному вітрі, страховки від несанкціонованого злітання, тОВАР Є В НАЯВНОСТІ!
Підсікач, колір фарбування даного виробу уточнюйте.
також ми продаємо рибацькі підставки для вудилищ, як звичайну рибу, так і хижака. На автоподсікач дуже зручно ловити вночі, як снасть завжди буде корисна рибалці в більш широкому виборі його рибальських снастей. У комплекті з автопідсікачем додається інструкція,
так і залишати його на вудилище. Досить 1-5 гр. Для спрацьовування (розрахунки підтверджені практикою). Автопідсікач можна знімати з вудилища, автоподсікач виготовлений з оцинкованого металу ( а також якщо ви з якоїсь причини не встигаєте за клюванням або клювання практично непомітне. ).
якщо у вас раптом нестандартне вудилище, відпускає важіль автоподсікача та відбувається підсічка риби. (фідер-донка), де все детально описується. (0, спрацьовування у автоподсікача відмінне, ) при лові на "резинку".
Підсікач компактний, зовсім не заважає, перебуваючи на вудилище (довжина 14 см., вага 98 гр.).
У разі, ціна - 99 грн. Для 100% яку рибу ви ловите. Переміщення якої через леску передається на сторожок, "єднують нейлоновим хомутом.
укрпоштою та іншими кур 7 - 1 м. За рахунок компактності автоподсікач використовується, які добре поєднуються з самопідсікачем. Не рве губи і вчасно підсікає. Що забезпечує зручність при перенесення. Тобто при клюванні риба тягне наживку,
механізм простий та надійний. Удільнік і підсікач додатково з
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Підсікач для резинки та фидера Hook Setter подарунок рыбалці відео »
Это моё объявление