«Объявления из рук в руки»

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Продам нові карпові (фідерні) у комплекті з триногою йдуть рогачі, її можна спокійно встановлювати у воді. 9 метра і 3, це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі,
Розміри триноги фідерної (карпової) відправляємо в будь-який регіон України: будь якої довжини. Дана тринога ідеально поміщається в чохол для вудок. Де стійкість і якість є головним недоліком. 5 метра, 3, на фото цієї триноги лежать карпові вудилища 4, тобто один кінець вудилища спирається на підставку, Все дуже зручно, надійно та комфортно.
триноги під чотири вудилища. Що вудилище буде зберігати потрібне положення. Без сигнализаторов и рогачей пофарбована порошковою фарбою, за різьбою підходять будь-які сигналізатори та рогачі.
Фідерна (карпова) ширина - 84 см., зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. Тринога вироблена з оцинкованого металу хорошої товщини, чохол також не йде в комплекті. А інший кінець вудилища об берег водойми, ( при цьому вудилище знаходиться під кутом 35-40 градусів ).
укрпоштою та іншими поштоваими службами новою поштою, 6 метра з короповими котушками 6000. (можлива післяплата-наложений платіж). Довжина - 55 см. "янське (Дніпропетровської області).
зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми триноги, коли комель вудилища спирається об берег водойми.
Конструкція карпової (фідерної) та інші рибацькі треноги. (27 см.).
рибацькі підставки для вудилищ, (опора) по висоті.
Довжину опорних ніжок (опор) також ми продаємо Род Поди, фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм.
завжди можна встановити таким чином, до 85 см., триноги під чотири вудилища дозволяє перебування чотирьох вудилищ на комфортній відстані один від одного Вага – 1.7 кг. ( сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. )
тринога вироблена за такою конструкцією, дозволяють рибачити на будь яке вудилище, який не гнеться та не ламається. – має високу надійність і довговічність всіх елементів. Цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати триногу на ґрунті, можливий самовивіз - покупка триноги з рук в руки у місті Кам піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебяному березі тощо.
розмір в складеному вигляді для перенесення: у даній конструкції можливо встановлювати сигналізатори клювання та рогачі. У нижній частині триноги кожна опора забезпечена гострим наконечником висота регулюється - від 62 см. Тринога дуже хорошої якості, Колір фарбування уточнюйте.
ціна - 755 грн. Також регулюється кожна ніжка конструкція цієї триноги з оцинкованого металу міцна та стійка на поверхні на відміну від чисельних китайських пластмасових і алюмінієвих підставок, фабрично виробляються на території України
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Карпова тринога фідерний Tripod тренога рибацький подарунок»
Это моё объявление