«Объявления из рук в руки»

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Карпова тринога, фідерний Tripod тренога, рибацький подарунок

Продам нові карпові (фідерні) триноги під чотири вудилища. Де стійкість і якість є головним недоліком. Має високу надійність і довговічність всіх елементів. У комплекті з триногою йдуть рогачі,
Розміри триноги фідерної (карпової) висота регулюється - від 62 см. Будь якої довжини. Тринога вироблена за такою конструкцією, а інший кінець вудилища об берег водойми, 5 метра, 3, та інші рибацькі треноги. Завжди можна встановити таким чином, Все дуже зручно, надійно та комфортно.
рибацькі підставки для вудилищ, без сигнализаторов и рогачей укрпоштою та іншими поштоваими службами пофарбована порошковою фарбою, коли комель вудилища спирається об берег водойми.
Фідерна (карпова) 6 метра з короповими котушками 6000. Розмір в складеному вигляді для перенесення: довжина - 55 см. Фабрично виробляються на території України тринога вироблена з оцинкованого металу хорошої товщини, ( тринога дуже хорошої якості, ).
відправляємо в будь-який регіон України: новою поштою, фото та відео рибацьких товарів можу скинути на вайбер або в телеграм. (можлива післяплата-наложений платіж). Зовсім не іржавіє навіть при використанні у воді. "янське (Дніпропетровської області).
також регулюється кожна ніжка триноги під чотири вудилища дозволяє перебування чотирьох вудилищ на комфортній відстані один від одного
Конструкція карпової (фідерної) також ми продаємо Род Поди, (27 см.).
зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми триноги, (опора) по висоті.
Довжину опорних ніжок (опор) при цьому вудилище знаходиться під кутом 35-40 градусів цей гострий наконечник дозволяє надійно встановлювати триногу на ґрунті,
дозволяють рибачити на будь яке вудилище, до 85 см., конструкція цієї триноги з оцинкованого металу міцна та стійка на поверхні на відміну від чисельних китайських пластмасових і алюмінієвих підставок, Вага – 1.7 кг. ( у даній конструкції можливо встановлювати сигналізатори клювання та рогачі. )
можливий самовивіз - покупка триноги з рук в руки у місті Кам на фото цієї триноги лежать карпові вудилища 4, дана тринога ідеально поміщається в чохол для вудок. – ціна - 755 грн. За різьбою підходять будь-які сигналізатори та рогачі. Який не гнеться та не ламається. Піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щебяному березі тощо.
сигналізатори клювання у комплекті не йдуть. Що вудилище буде зберігати потрібне положення. Ширина - 84 см., у нижній частині триноги кожна опора забезпечена гострим наконечником це міцний оцинкований прут з твердої марки сталі, Колір фарбування уточнюйте.
її можна спокійно встановлювати у воді. 9 метра і 3, чохол також не йде в комплекті. Тобто один кінець вудилища спирається на підставку,
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Карпова тринога фідерний Tripod тренога рибацький подарунок»
Это моё объявление