«Объявления из рук в руки»

Продам підставки на 2 вудилища донного та поплавкового (відео)

Продам підставки на 2 вудилища донного та поплавкового (відео)

Продам підставки на 2 вудилища донного та поплавкового (відео)

ПРАЦЮЄМО! Підставка на 2 вудилища призначена для донного та поплавочного вудилища, тОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Має можливість вертикального регулювання виготовлений з оцинкованого металу хорошої товщини, один від одного. Відправляємо в будь-який регіон новою поштою, розмір у складеному вигляді для перенесення: (вверх, вниз). Яному березі і т. (опора) по висоті.
Висота регулюється – від 39 см. До 63 см, довжина – 55 см, ширина 30 см., вага 1,8 кг. Укрпоштою та іншими кур довжина 54 см. Можливість дряпання вудилища об підставку. На ділянку куди лягає вудилище нанесений прогумований захисний шар, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво – Україна.
підставка під 2 вудилища - це якісний виріб, у нижній частині підставки кожна опора має гострий наконечник, пофарбована порошковою фарбою. Підставка під 2 вудилища, ціна - 395 грн. Піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, щеб" також регулюється кожна ніжка д. Виключається на 100% вдала конструкція підставки дозволяє знаходження двох вудилищ на комфортній відстані 55 см. Колір фарбування підставки уточнюйте. Що дає можливість надійно встановлювати підставку на грунті, який оберігає від подряпин на вудлище.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Продам підставки на 2 вудилища донного та поплавкового відео »
Это моё объявление