«Объявления из рук в руки»

Алюмінієві гайки для саморобного роду пода (BSF 3/8")

Алюмінієві гайки для саморобного роду пода (BSF 3/8")

Алюмінієві гайки для саморобного роду пода (BSF 3/8")

ПРАЦЮЄМО! Кількість ниток на дюйм: фото сталевої гайки та болта можу скинути у вайбер або на електронну пошту. Дані алюмінієві деталі можна з (деталі) якщо вам потрібні алюмінієві деталі іншого розміру, / гайки та болти виготовлені з алюмінієвого дроту сплаву АМц.
а також заклепувальним інструментом. Фідерних треногах, сигналізаторах клювання, рибацьких рогачах, рибацьких стійках, продам алюмінієві гайки та болти (штативах фотокамер, наметах тощо).
дешевше також є у продажу сталеві гайки та болти. Ціна - 25 грн. Продаються болти та гайки лише зазначених розмірів в оголошенні. "єднувати шляхом зварювання, тОВАР Є В НАЯВНОСТІ!
підсаках та багато в чому іншому (d1), мм.: 9,53
відправляємо в будь-який регіон новою поштою, 20
Крок різьби (Р), мм.: 1,270
Довжина алюмінієвої гайки – 20 мм.
номінальний діаметр алюмінієвої різьби 5 мм.
Довжина болта: ви навіть у домашніх умовах легко можете обробити напилком або іншими інструментами дані болти та гайки для потрібних вами розмірів. + капелюшок 5 мм. ( відрізняється високою зварюваністю та стійкістю проти корозії. )
з різьбою європейського стандарту BSF 3 укрпоштою та іншими кур "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське.
8 дюйма на 20 витків на дюйм. Саме цей стандарт різьби використовується у виробництві рибацьких Род Подів, все як на фото
зовнішній діаметр алюмінієвої гайки 14, різьба болта - 16 мм.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Алюмінієві гайки для саморобного роду пода BSF 3 8 »
Это моё объявление