«Объявления из рук в руки»

Алюмінієві гайки для саморобного роду пода (BSF 3/8")

Алюмінієві гайки для саморобного роду пода (BSF 3/8")

Алюмінієві гайки для саморобного роду пода (BSF 3/8")

ПРАЦЮЄМО! Все як на фото дешевше також є у продажу сталеві гайки та болти. Гайки та болти виготовлені з алюмінієвого дроту сплаву АМц. (деталі) відправляємо в будь-який регіон новою поштою, / ціна - 25 грн.
різьба болта - 16 мм. Фідерних треногах, сигналізаторах клювання, рибацьких рогачах, рибацьких стійках, продаються болти та гайки лише зазначених розмірів в оголошенні. (штативах фотокамер, наметах тощо).
з різьбою європейського стандарту BSF 3 8 дюйма на 20 витків на дюйм. Дані алюмінієві деталі можна з "єднувати шляхом зварювання, кількість ниток на дюйм:
а також заклепувальним інструментом. (d1), мм.: 9,53
підсаках та багато в чому іншому 20
Крок різьби (Р), мм.: 1,270
Довжина алюмінієвої гайки – 20 мм.
укрпоштою та іншими кур 5 мм.
Довжина болта: фото сталевої гайки та болта можу скинути у вайбер або на електронну пошту. + капелюшок 5 мм. ( тОВАР Є В НАЯВНОСТІ! )
якщо вам потрібні алюмінієві деталі іншого розміру, саме цей стандарт різьби використовується у виробництві рибацьких Род Подів, "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське.
відрізняється високою зварюваністю та стійкістю проти корозії. Ви навіть у домашніх умовах легко можете обробити напилком або іншими інструментами дані болти та гайки для потрібних вами розмірів. Продам алюмінієві гайки та болти
зовнішній діаметр алюмінієвої гайки 14, номінальний діаметр алюмінієвої різьби
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: +380679820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Алюмінієві гайки для саморобного роду пода BSF 3 8 »
Это моё объявление