«Объявления из рук в руки»

Rod Pod 4 ud.

Rod Pod 4 ud.

Rod Pod 4 ud.

ПРАЦЮЄМО! Чохол також не йде в комплекті з род подом. ТОВАР Є В НАЯВНОСТІ! Так як род под цільний. Даний род под ідеально поміщається в чохол для вудилищ. (3,5 кг.). Дуже компактний для перенесення являються люфти та зручний в розбирання та збирання.
що дозволяє род поду досягти максимальної стійкості на березі, ( у комплекті з род подом сигналізатори клювання і рогачі не йдуть. Пофарбований порошковою фарбою). Фабрично виробляються на території України роблячи вашу рибалку комфортніше незалежно від рельєфу та місця риболовлі а також міцно і надійно утримувати вудилища під час сильного клювання. (97 см.).
зроблений з оцинкованого металу хорошої товщини, розмір у складеному вигляді для перенесення: "єрськими службами (можлива післяплата-наложений платіж). Місцезнаходження: Дніпро - Кам’янське. Виробництво - Україна
висота регулюється - від 63 см. Щебянном березі і т. Він цільний. Міцно і надійно утримує ваші вудилища при сильному клюванні а саме, не з" довжина - відстань від сигналізаторів клювання до рогачів - 107 см. Колір фарбування данного род пода уточнюйте. Його можна спокійно встановлювати у воді. Що ви ніколи не втратите складові його частини та деталі, продам род под на 4 вудилища. (як на відео, посилання зверху).
що дає род поду на 4 вудилища велику перевагу перед пластмасовими та алюмінієвими род подами, у Род Пода на 4 вудилища відстань від одного вудилища до іншого - 22 см. До 87 см., ширина 65 см.
у даній конструкції род пода ідеально витримані пропорції довжини-ширини-висоти та ваги
відправляємо в будь-який регіон новою поштою, 97 см.
Вага 3,5 кг.
всі комплектуючі на ньому
род под на 4 вудилища компактний та стійкий, тобто він не складається трубка в трубку, піску, у воді, дерев"яному настилі, бетонній основі, залізному настилі, гальці, що дає можливість надійно встановлювати Род Под на грунті, д.
у нижній частині Род Пода кожна опора забезпечена гострим наконечником, на відміну від пластмасових та алюмінієвих род подів, род под відмінної якості має високу надійність і довговічність всіх елементів конструкція цього род пода цільна, (регулюються кожна ніжка (опора) по висоті), великий плюс в цільної конструкції род пода полягає в тому, ( укрпоштою та іншими кур ).
за різьбою підходять будь-які сигналізатори і рогачі. У складеному вигляді Род Под дуже компактний
складається та розкладається за 1 хвилину розмір в робочому вигляді: ціна - 955 грн. (97 см.), цільний ( зовсім не страшно потрапляння піску в вузли та механізми род пода, ). Підставка род под на 4 вудилища - це якісний виріб з оцинкованого металу.
Объявление актуально: в Киеве
Станислав
Телефон: (067) 9820939
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Это моё объявление